خانه / آموزش / آموزش های کاربری / آموزش دیلیت اکانت در پیام رسان سروش

آموزش دیلیت اکانت در پیام رسان سروش

اپلیکیشن سروشیک اپلیکیشن پیام رسان جدید و ایرانی محسوب می‌شود که به جای تلگرام  عرضه شده است. این برنامه قدرت و سرعت عملکرد خوبی دارد و از نظر رابط کاربری بسیار شبیه به اپلیکیشن‌های پیام رسان دیگری مانند تلگرام است. قابلیت گفتگوی متنی دو نفره یا گروهی، امکان ایجاد کانال، قابلیت برقراری تماس صوتی، قابلیت لایک کردن پست‌ مخاطبین، امکان ایجاد نظرسنجی، امکان اشتراک‌گذاری ویدئو، عکس و استیکر و … برخی از ویژگی‌های اپلیکیشن پیام رسان سروش (Soroush) محسوب می‌شوند…امروز میخواهیم روش حذف اکانت را در پیام رسان سروش را به شما آموزش دهیم…

آموزش دیلیت اکانت در پیام رسان سروش

 

دیلیت اکانت برنامه سروش (Soroush) برای همیشه انجام می‌شود. این موضوع به آن معناست که بعد از دیلیت کردن اکانت در برنامه سروش (Soroush) قادر به بازیابی اطلاعات خود نخواهید بود و به منظور استفاده مجدد از این مسنجر باید یک اکانت جدید بسازید. برای حذف اکانت برنامه سروش (Soroush) مراحل زیر را طی کنید:

آموزش دیلیت اکانت در پیام رسان سروش

اول اپلیکیشن سروش را اجرا کنید و مانند عکس فوق، آیکون سه خطا مربوط به منوی برنامه را لمس نمایید.

آموزش دیلیت اکانت در پیام رسان سروش

سپس گزینه تنظیمات را انتخاب کنید.

آموزش دیلیت اکانت در پیام رسان سروش

 

گزینه حساب کاربری را انتخاب نمایید.

آموزش دیلیت اکانت در پیام رسان سروش

 

آیکون سه نقطه موجود در گوشه بالا و سمت راست صفحه را انتخاب کنید.

آموزش دیلیت اکانت در پیام رسان سروش

گزینه غیر فعال سازی کاربر را انتخاب کنید.

آموزش دیلیت اکانت در پیام رسان سروش

حال باید بار دیگر در صفحه جدید ارائه شده گزینه غیر فعال سازی حساب کاربری را لمس کنید تا پروسه حذف اکانت برنامه سروش تایید و تکمیل شود.

 

سايت آي او اس يار هرروزه پست ها و مطالب جديد و مفيد براي محصولات اپل و… براي شما عزيزان درسايت قرار ميدهد…

آموزش دیلیت اکانت در پیام رسان سروش
Rate this post

درباره ی یاسمن

همچنین ببینید

غیرفعال کردن اتصال خودکار به وای فای در آیفون

غیرفعال کردن اتصال خودکار به وای فای در آیفون در این آمورش به شما میگوییم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *